Boligmenu

Taget

Taget kan være lavet af flere forskellige typer materialer. Det kan være et betontegl tag, et eternit bølgetag, et ståltag eller lignende.

Et tag ser altid super godt ud når det lige er lagt, men med det kolde og fugtige danske vejr går der sjældent lang tid for taget er blevet lidt mere grønt og trist at se på.

Når der kommer mos og alger på taget er det tid til at foretage en rensning og algebehandling så taget ikke kommer til at tage skade.

Mos og alger vil få taget til at nedbryde hurtigere end hvis taget var rent og det kan hurtigt blive dyrt med et utæt og ødelagt tag.

Bestiller du en algebehandling af tag hos Alge Expressen får du en super god service og en effektiv behandling af taget med miljørigtig algebehandling.

Udover taget kan du også få udført en fliserens og en facaderens samt algebehandling og imprægnering af facaden og fliserne på terrassen.

Med den effektive algerens får du en flot og ren overflade på dine fliser, din træterrasse, dit tag eller bygningens facade.

Den anvendte fliserens er yderst effektiv og den fjerner også flisepest fra betonfliser og belægningssten.

Hvis din flagstang er blevet grøn af alger kan en algebehandling af flagstangen også finde sted, ligesom andet træværk kan renses og algebehandles med algerensen.

Vil du vide mere om følgende:


Så kan du kontakte Alge Expressen som har stor viden og erfaring på området.

Du kan også læse mere om alger på wiki: https://da.wikipedia.org/wiki/Alge