Boligmenu

Smykkeskrin

Et smykkeskrin er en beholder eller æske hvori man kan opbevare sine smykker. Der er mange forskellige muligheder for indretningen af smykkeskrin, som gør det muligt at arrangere smykkerne på smarte måder.

Nogle smykkeskrin gør det nemt at holde styr på halskæder og fingerring, på øreringe og vedhæng, armbånd og mange andre smykker.

Det er sjældent at mænd har et smykkeskrin, men det sker dog at nogen har. Oftest er det kvinder som er ejerne af det eller de smykkeskrin som befinder sig i boligen, og det er også kvinderne som oftest har flest smykker.

Nogle smykkeskrin er indrettet så man nemt kan sortere de forskellige typer af smykker også, så alle sølvhalskæder og guldhalskæder bliver adskilt og det samme med sølvarmbånd og guldarmbånd, sølvringe og guldringe.

Når kvinderne i boligen bliver trætte af deres smykkeskrin er det at manden i huset kan tage over. Aflagte smykkeskrin er gode at have i værkstedet hvor de kan benyttes til meget andet end smykker.

Med den gode inddeling der er i de fleste smykkeskrin, kan manden bruge skrinet til skruer og andre småting så det bliver nemt at holde styr på tingene i værkstedet, og når fruen får lov til at købe et nyt smykkeskrin og nye smykker bliver der ro i boligen og alle er glade.