Boligmenu

Klædeskabet

Klædeskabet er et vigtigt skab i boligen, og klædeskabet skal være fyldt godt op med tøj i høj kvalitet.

Mandens klædeskab

I mandens klædeskab bør der altid være noget tøj af gode mærker som Hugo Boss, Armani, Gant eller Ralph Lauren. Disse mærker leverer altid stilrent design og høj kvalitet.

Det er ikke alle mænd som har mulighed for at benytte tøj fra disse mærker som arbejdstøj, men der bør som minimum være lidt herretøj fra disse eller lignende mærker som kan bruges efter arbejde, i weekenden eller til festlige lejligheder.

Tøj fra de kendte mærker er ofte lidt dyrere end andre ukendte mærker, men mange gange får man også en kvalitet som gør at det holder så meget længere så set over tid, behøver de dyre mærker ikke være dyrere end billigt tøj.

Når der skal fyldes tøj i mandens klædeskab, kan man vælge at finde en online webshop som sælger tøj. Der findes mange forskellige webshops indenfor herremode, men en af dem som sælger tøj af høj kvalitet er Vangsgaard Herretøj fra Aalborg.

Damens klædeskab

I forhold til mandens klædeskab, vil damens/kvindens klædeskab ofte være enten meget større, eller meget mere fyldt med tøj.

Langt de fleste kvinder køber mere tøj og sko end mænd, og derfor vil der også være mere tøj som skal ind i hendes klædeskab.

Kvinder bør også have tøj fra nogle af de kendte kvalitetstøjmærker som Ralph Lauren, Paul Smith og Armani, så hun kan være klædt i moderigtigt tøj ved lejligheder hvor det er passende.

Arbejder man steder hvor man skal være klædt i moderigtigt kvalitetstøj, er det derfor vigtigt med en stor garderobe med plads til meget flot tøj.

Skabet i bryggerset

I de fleste boliger findes et bryggers, og i bryggerset findes der et skab som er fyldt op med overtøj, huer, vanter, halstørklæder og fodtøj.

Vi har mange forskellige jakker, da det danske vejr er meget omskifteligt, og vi tror på modebladene, som skifter 4 gange årligt. Derfor mener mange af os også at vi skal have 4 forskellige jakker. En jakke til om sommeren, en jakke til efteråret, en jakke til vinteren samt en forårsjakke.

Vil du gerne vide mere om jakker, kan du på jakkeguiden finde masser af information omkring jakker.