Boligmenu

Hvad er CO2 tilskud

CO2 tilskud er noget, som du har mulighed for at få som borger i Danmark, såfremt du vælger at få lavet energibesparende renoveringer i dit hjem, der kan mindske udslippet af CO2. Ordningen, som giver dig mulighed for at få et CO2 tilskud, er noget som man har lavet fra statslige side for at sikre, at CO2-udslippet reduceres.

Derfor er de danske energiselskaber blevet pålagt at skulle give tilskud til dig, når du vælger at få lavet en energibesparende renovation af din bolig.

Hvilke former for energirenoveringer kan jeg få CO2 tilskud til?

Man har mulighed for at spare energi på rigtig mange måder ved hjælp af energireducerende foretagender. Det er blandt andet sådan, at der er rigtig mange folk, der vælger at få lavet ny isolering i deres hjem med henblik på at nedbringe deres energiudslip. Dette hører dog blot til en af de mange forskellige former for energibesparende renovationer i dit hjem, som du vil have mulighed for at få et tilskud til:


Alle ovenstående punkter vil du have mulighed for at få et tilskud til, og det gør sig gældende både for selve det arbejde, der bliver udført af en håndværker samt for de materialer, der bliver anvendt i forbindelse med, at den pågældende renovation skal udføres.

Det er desuden værd at bemærke, at du samtidig også vil have mulighed for at få tilskud til så godt som alle andre former for energibesparende renovationer, som kan nedbringe dit udslip af CO2.

Hvorhenne vil jeg som privatperson kunne ansøge om at få et CO2 tilskud?

Kunne du godt tænke dig at få et tilskud til at foretage energibesparende renovationer i dit hjem eller i dit sommerhus, så er der mulighed for at få et tilskud til netop dette ved at kontakte dit energiselskab. Det er energiselskaberne i Danmark, der udbetaler tilskuddet til dig, og du vil have mulighed for at ansøge om tilskuddet via. Dit energiselskabs hjemmeside.

For dig som skal ansøge om at få et tilskud vil det dog være værd at bemærke, at der kan være meget væsentlige forskelle på, hvor store beløb du kan få.

Hvor store beløb vil er være mulighed for mig at spare?

De beløb, som du har mulighed for at få i CO2 tilskud kan afhænge af en hel del forskellige ting. Det forholder sig sådan, at man vil få udbetalt sit tilskud fra energiselskaberne til de mange forskellige energirenovationer, som du kan få udført i dit hjem, og det beløb som selskaberne udbetaler kan være utrolig svingende alt efter hvilke renovationer, som du skal have lavet. Der findes forskellige satser hos energiselskaberne, og der bliver givet et tilskud på baggrund af de samlede energibesparelser, som du vil komme til at opnå som følge af, at du har fået lavet de pågældende renovationer.

Eftersom der er vidt forskellige satser hos de mange energiselskaber, er det helt klart en god idé, at du inden din ansøgning indsendes får dannet dig et overblik over hvilke forskellige steder, du har mulighed for at ansøge, og hvor meget du i så fald skal regne med at få i tilskud de forskellige steder.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg får mest muligt i tilskud?

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får mest muligt i tilskud, så kan det være en fordel for dig at gøre brug af Energikøb.dk. Ved at gøre brug af denne hjemmeside vil du have mulighed for at finde netop det energiselskab, der kan give dig det højeste energitilskud. Det er nemlig sådan, at de forskellige danske energiselskaber giver vidt forskellige satser, og derfor kan det være en god idé, at du indsender din ansøgning gennem Energikøb.dk. Såfremt du beslutter dig for at gøre brug af hjemmesiden Energikøb.dk i forbindelse med, at du skal ansøge om at få et CO2 tilskud, vil du have mulighed for at finde netop det energiselskab, der kan give dig mest muligt i tilskud.